Hieronder enige referenties

Elmer en Malinda v d Berghaage - Trouwerij

Wij kijken nog steeds met heel veel plezier terug on ons feest, dat mede door jou en Martijn een geweldige dag is geworden. De sfeer is goed aangevoeld en de muziekkeuze is daar uitstekend op aangepast. De overgang van rustige muziek met martijn op gitaar naar meer uptempo repertoire met geluidsbanden was echt super! Tot slot zijn jullie beide ook nog leuke en vrolijke mensen. Nogmaals heel veel dank voor de muzikale bijdragen en hopenlijk tot spoedig ziens.

Marike & Marc Wegbrans - 25 jarig Huwelijk

Na jaren op feestjes bij anderen te hebben genoten van het optreden van Aleida waren wij nu eindelijk zelf aan de beurt. Het eerste uurtje begonnen ze met rustige muziek en dat gaf iedereen de gelegenheid om bij te praten, maar daarna ging het los. Aleida o.b.v. Martijn (ook een geweldige zanger en gitarist), wist er in "no time'weer een geweldig feest van te maken. zij voelen als geen ander de sfeer en het publiek aan. Mensen die we nog nooit hebben zien dansen waren zelfs volop de de dansvloer. Onze verwachtingen waren hoog gespannen en werden volledig waar gemaakt. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest.

Pia van Ravenhorst - 60e verjaardag

Wij hebben met z'n allen genoten van mijn feest. Dankzij jullie is de avond helemaal geslaagd en dat is jullie verdienste. Wat kunnen jij en Martijn mooi zingen en inspelen op de mensen. Eerst de achtergrondmuziek tijdens het eten en daarna gingen jullie voluit. Zoals jij Aleida de mensen er bij haalde en aanspoorde, dat was precies wat ze nodig hadden. Nogmaals heel hartelijk bedankt. En ieder die het maar weten wil geef ik jullie naam door.

Ronnie van de Meij - 50 jaar

Ik wilde jullie nog bedankten voor de hele leuke avond die we hebben gehad. Iedereen heeft het ook nog over jullie optreden en dat jullie zo goed waren. En we hebben allemaal zo heerlijk gedanst. Het was echt een Topavond!! Nog bedankt en wie weet, als we weer iemand zoeken mailen we je.

Fred & Joke - 40 jaar getrouwd

Onderstaand één van de vele reacties van gasten op ons feest. Hiermee heb ik alles gezegd. Joke & Fred Nogmaals bedankt!. Het was een mooie avond en grandioos verzorgd. Ik ben echt verwend en heb genoten. De Band deed het ook lekker, goeie en mooie liedjes. Ze gingen ook heel leuk en onbevangen met de mensen om. Waren het soms vrienden van jullie? Groet, Corry


Hotel Astoria Noordwijk - Galadiner

Een veelzijdige vrouw die ik hierbij van harte aan wil raden voor allerhande feesten en partijen. Tijdens het Galadiner in ons hotel verzorgde Aleida en Martijn sfeervolle achtergrondmuziek: de juiste toon op het juiste moment, waardoor de sfeer er al snel goed inzat. Na het diner werd er omgeschakeld naar pittiger tempo, met gouwe ouwe en nieuwe hits. Wat voelt Aleida goed aan wat de mensen willen en wanneer, haar timing is perfect.

Fam. Horenberg  - 25 jarig huwelijksfeest.

We hebben erg genoten van jullie muziek op onze 25 jarige bruiloft! We hebben van veel gasten enthousiaste reacties over jullie gehad. Muzikaal hebben jullie echt veel in huis en we vonden het knap hoe jullie precies aanvoelden welke plaats de muziek wat ons betreft in moest nemen: duidelijk aanwezig en uitnodigend tot dansen, maar niet te opdingerig. Zo hebben jullie eenbelangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van ons feest


Lizzy 30 jaar verassingsfeest

Bedankt voor jullie grote bijdrage aan het welslagen van Lizzy's feest! Wat geweldig was het! Iedereen heb ik horen praten over de geweldige zangstem die je hebt. De vrouw van een collega van me heeft je nummer aan me gevraagd. Als we weer een feest hebben weten we wie we bellen voor de muziek. Grandioos en heel erg bedankt! Rineke, Erik en Lizzy.